Betaalmethodes

ZAKS maakt het betalen van uw bestellingen eenvoudig door een reeks handige betalingsopties aan te bieden. Hieronder vindt u een gids voor de belangrijkste methode die door ZAKS wordt gebruikt.

Betaalmethodes:

  • PayPal

Betalen met PayPal

PayPal

PayPal is een veilige en vertrouwde betalingsverwerkingsservice waarmee u online kunt winkelen. PayPal kan op zaks.nl worden gebruikt om artikelen te kopen Kredietkaart (Visa, MasterCard, Discover en American Express), Debetkaartof E-check(dwz gebruikmakend van uw normale bankrekening).

PayPal gebruiken

  • 1. Klik op uw winkelwagen pagina op Afrekenen na het bekijken van uw items. Je verlaat dan zaks.nl en voert PayPal in. Log in op uw PayPal-account of maak er een als u dit nog niet hebt gedaan en volg de instructies op het scherm van PayPal. Zodra u uw betalingsinformatie hebt ingevuld, wordt u teruggeleid naar onze site waar u uw verzendmethode kiest en vervolgens uw bestelling voltooit.
  • 2. Als u geen PayPal-rekening hebt, maar wel wilt dat de bestelling rechtstreeks via een creditcard wordt betaald, kunt u de tweede optie kiezen wanneer u de website voor PayPal-betaling opgeeft. De titel ervan is ‘Betaal met een bankpas of creditcard, of PayPal Credit’.Als u de informatie van uw kaart invoert, kunt u gerust betalen voor uw bestelling en beveiligingszaken regelen.
  • 3. De PayPal-methode kan extra kosten in rekening brengen met 3.5% van de totale prijs.

Voordelen van het gebruik van PayPal:

  • 1. Uw betalingsstatus kan worden getraceerd via uw PayPal-rekening ..
  • 2. PayPal vereist niet dat u uw creditcard online gebruikt. In plaats daarvan kunt u rechtstreeks overstappen van uw bankrekening.
  • 3. PayPal beschermt uw persoonlijke gegevens als u ervoor kiest om met een creditcard te betalen.